© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg

Stichting Pensioenfonds TDV

Bezoekadres:
Zutphenseweg 51
7418 AH  DEVENTER

Postadres:
Postbus 318
7400 AH  DEVENTER

Telefoon: 0570-682116
E-mail: info@sptdv.nl


Pensioen 1-2-3

Welkom bij Stichting Pensioenfonds TDV (TDV). U bouwt vanaf uw indiensttreding verplicht pensioen bij ons op. Dit doet u via uw werkgever. Elke werkgever heeft zijn eigen regeling. In dit Pensioen 1-2-3 leest u wat u wel en niet krijgt in onze pensioenregeling. Dat is belangrijk om te weten, bijvoorbeeld als u van baan verandert. Pensioen 1-2-3 bevat geen persoonlijke informatie over uw pensioen. Die vindt u wel op uw jaarlijkse Uniform Pensioenoverzicht en op www.mijnpensioenoverzicht.nl.

Om laag 1, laag 2 en de documenten onder laag 3 te kunnen openen hebt u het gratis programma "Adobe Acrobat Reader" nodig. U kunt dit programma downloaden via:     

get_adobe_reader.gifLaag 1 met tekst.png

Laag 1
In deze eerste laag leest u in het kort de belangrijkste informatie over uw pensioenregeling.
Laag 2 met tekst.png

Laag 2
In laag 2 vindt u meer informatie over alle onderwerpen in laag 1.
 
Laag 3 met tekst.png

Laag 3
In laag 3 vindt u juridische en beleidsmatige informatie van TDV.
 
Nieuws

Geldwijzer Nabestaanden
De Geldwijzer Nabestaanden is een website van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) en geeft inzicht in het inkomen van samenwonenden en gehuwden als één van beiden overlijdt.

Op de Geldwijzer Nabestaanden vindt u een handige online tool, die een op maat advies geeft van de financiële regelingen na overlijden, ook op pensioengebied.

Klik <hier> om de website te bezoeken.